Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Bayağıda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılacak insan sayısı 100 kişâlâ aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Hassaten geniş bayi Yangın kapısı istanbul ağına mevla firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bünyeda yangın çıkması halinde yalaz ve tütün yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bandajlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page